Institut za intelektualno vlasništvo BiH na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

Institut je na sajmu predstavljen kroz informacijski štand na kojem posjetitelji mogu dobiti cjelovit prikaz aktivnosti ove institucije i sve informacije o zaštiti prava intelektualnog vlasništva preko brošura i promotivnih letaka, kao i kroz razgovor s djelatnicima Instituta
Institut za intelektualno vlasništvo BiH na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

Mostar, 16. travnja 2024. – Institut za intelektualno vlasništvo Bosne i Hercegovine sudjeluje na jubilarnom 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva, koji se od 16. do 20. travnja održava u Mostaru.

Institut je na sajmu predstavljen kroz informacijski štand na kojem posjetitelji mogu dobiti cjelovit prikaz aktivnosti ove institucije i sve informacije o zaštiti prava intelektualnog vlasništva preko brošura i promotivnih letaka, kao i kroz razgovor s djelatnicima Instituta.

Institut za intelektualno vlasništvo BiH na sajmu sudjeluje u suradnji s projektom „EU podrška pravima intelektualnog vlasništva u BiH“ (EUSIPR), kojeg financira Europska unija.

Institut za intelektualno vlasništvo BiH organizira konferenciju pod nazivom „Sustav intelektualnog vlasništva na putu Bosne i Hercegovine u EU“, koja će biti održana u okviru 25. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, u četvrtak 18. travnja 2024. (dvorana 1 Mostarskog sajma), s početkom u 11 sati.

Na konferenciji će biti predstavljen projekt „EU podrška pravima intelektualnog vlasništva“,  a druga tema konferencije je „Perspektiva AI u sustavu intelektualnog vlasništva“.

Međunarodni sajam gospodarstva okupio je 800 izlagača iz 30 država. Zemlja partner ovogodišnje sajamske manifestacije je Republika Hrvatska.