Регионални вебинар WIPO-а: „Заштита вашег бренда у иностранству – Водич за компаније кроз Мадридски систем“

 

Мостар, 29. новембра 2023. - Свјетска организација за интелектуалну својину (WIPO) организује регионални вебинар под називом „Заштита вашег бренда у иностранству – Водич за компаније кроз Мадридски систем“, који ће се одржати 7. децембра 2023. од 13.30 до 16.45 часова.

Циљ вебинара је представити предности Мадридског система из пословне перспективе и стратегије интелектуалне својине, укључујући како ефикасно користити WIPO-ове релевантне онлајн алате. Вебинар ће такође приказати перспективу компаније, уз презентацију представника великог корисника Мадридског система из регије CEBSMC (Средњеевропске и балтичке државе и земље Медитерана), као и искусних представника за жигове.

Вебинар је прилагођен компанијама, представницима за жигове и представницима институција за интелектуалну својину из регије CEBSMC.

Заинтересовани за вебинар могу се регистровати на сљедећем линку: https://wipo-int.zoom.us/webinar/register/WN_CK_fGawTQ7yWYAHKI5_prg#/registration. Вебинар ће се одржати на енглеском језику.