ДЗИВ: Деветнаести Општи курс интелектуалне својине

 

Загреб, 20. фебруара 2023. - Државни завод за интелектуалну својину (ДЗИВ) Републике Хрватске објавио је обавјештење о одржавању деветнаестог Општег курса интелектуалне својине путем учења на даљину, на хрватском језику (ДЛ101ХР).

Општи курс интелектуалне својине путем учења на даљину (онлајн) Свјетске организације за интелектуалну својину (ознака курса: ДЛ-101) један је од најпопуларнијих облика општег образовања из ове области, који је до сада завршило више од 350.000 полазника широм свијета. Курс обухвата сва важнија подручја интелектуалне својине, као и потребна знања о спречавању повреда права интелектуалне својине.

Курс је бесплатан, а с обзиром на чињеницу да је број полазника ограничен, у Вашем је интересу да се чим прије пријавите, јер је то једини услов за предност приступу курсу, наводи се у обавјештењу ДЗИВ-а.

Више информација о курсу и начину пријаве можете сазнати на сљедећем линку: https://dziv.hr/hr/novosti/obavijest-o-odrzavanju-devetnaestog-opceg-tecaja-intelektualnog-vlasnistva,6959.html