Онлајн догађај: „Видеоигре и њихова уједињујућа снага – све што требате знати о повољним окружењима и новим трендовима“

 

Мостар, 7. децембра 2021. - Свјетска организација за интелектуалну својину (WIPO) заједно са Заводом за патенте Републике Пољске организује посебан догађај под називом „Видеоигре и њихова уједињујућа снага – све што требате знати о повољним окружењима и новим трендовима“, који ће се одржати онлине и у Катовицама 8. децембра 2021. од 12 до 13.30 сати.

Интерактивна сесија ће учеснике упознати са најважнијим трендовима у индустрији видеоигара, са фокусом на питања интелектуалне својине. Учесници ће имати користи од драгоцјеног искуства и знања актера из екосистема видеоигара, укључујући Убисофт, ЦД Пројект Ред, Натус Винцере или Европску федерацију програмера игара.

Догађај ће се организовати на маргинама једног од најважнијих дигиталних догађаја године – Форума о управљању интернетом – ИГФ 2021., који се одржава у Међународном конгресном центру у Катовицама од 6. до 10. децембра 2021.

Привремени програм доступан је овдје. Догађај ће бити на енглеском језику.

Страница за регистрацију може се пронаћи на сљедећем линку: https://www.intgovforum.org/en/content/igf-2021-registration

Такође можете погледати брзи водич о томе како се регистровати за ИГФ 2021, који је доступан овдје.

Након што је регистрација довршена, не заборавите додати и регистровати се за сесију овдје.