Петнаести Општи курс интелектуалне својине

 

Загреб, 22. фебруара 2021. - Петнаести Општи курс интелектуалне својине на хрватском језику (ДЛ101ХР), путем учења на даљину, биће одржан од 8. марта до 18. априла 2021., саопштио је Државни завод за интелектуалну својину Републике Хрватске.

Општи курс интелектуалне својине путем учења на даљину (онлајн) Свјетске организације за интелектуалну својину (ознака курса: ДЛ-101) један је од најпопуларнијих облика општег образовања из ове области, који је до сада завршило више од 350.000 полазника широм свијета. Курс обухвата све важније области интелектуалне својине, као и потребна знања о спрјечавању повреда права интелектуалне својине.

У сарадњи са Свјетском организацијом за интелектуалну својину Државни завод за интелектуалну својину омогућава похађање овог курса на хрватском језику (ознака курса: ДЛ-101ХР), како би исти био доступан широј јавности у Хрватској и сусједним земљама, наведено је у обавјештењу Завода.

Пријаве на курс врше се путем интернета и трају до попуњавања расположивих мјеста.

Завршни испит одржаће се (такође онлајн) од 19. до 21. априла 2021.

Курс је бесплатан, а с обзиром на чињеницу да је број полазника ограничен, у Вашем је интересу да се што прије пријавите, јер је то једини услов за предност приступу курсу, наведено је у обавјештењу Завода.

За регистрацију и пријаву на курс потребно је слиједити упутство на страници http://www.dziv.hr/hr/edukacija/dl-101-hr/registracija-prijava/

За сва питања везана уз курс ДЛ101ХР можете се обратити администратору на адресу електронске поште: administrator.tecaja@dziv.hr