IP Panorama tečajevi na internetskoj stranici Instituta

 

Mostar, 15. srpnja 2015. – Na internetskoj stranici Instituta za intelektualno vlasništvo Bosne i Hercegovine od sada su dostupni IP Panorama tečajevi, kreirani da bi pomogli malim i srednjim poduzećima u upravljanju intelektualnim vlasništvom.

U dvanaest modula tečaja obrađene su teme koje govore o značaju prava intelektualnog vlasništva u razvijanju poslovne strategije malih i srednjih poduzeća, ali se njima ujedno podiže i svjesnost o intelektualnom vlasništvu u poduzetničkom sektoru i akademskoj zajednici tako što se daje praktično znanje o korištenju intelektualnog vlasništva za ostvarenje poslovnog uspjeha.   

Tečajeve su zajednički razvili Ured za intelektualno vlasništvo Koreje, Korejska udruga za promicanje inovatorstva i Svjetska organizacija za intelektualno vlasništvo (WIPO) u okviru projekta „Zajednički razvoj sadržaja za e-učenje“ (The Joint Development of E-learning Content).

Nakon potpisanog ugovora između nositelja prava za Bosnu i Hercegovinu Athene Prosjektledelse i Instituta za intelektualno vlasništvo BiH, IP Panorama tečajevi postavljeni su na internetsku stranicu Instituta i nalaze se na sljedećem linku: http://www.ipr.gov.ba/hr/stranica/ip-panorama-hr.