DZIV: Devetnaesti Opći kurs intelektualnog vlasništva

 

Zagreb, 20. februara 2023. - Državni zavod za intelektualno vlasništvo (DZIV) Republike Hrvatske objavio je obavještenje o održavanju devetnaestog Općeg kursa intelektualnog vlasništva putem učenja na daljinu, na hrvatskom jeziku (DL101HR).

Opći kurs intelektualnog vlasništva putem učenja na daljinu (on-line) Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo (oznaka kursa: DL-101) jedan je od najpopularnijih oblika općeg obrazovanja iz ovog područja, koji je do sada završilo više od 350.000 polaznika širom svijeta. Kurs obuhvata sva važnija područja intelektualnog vlasništva, kao i potrebna znanja o sprječavanju povreda prava intelektualnog vlasništva.

Kurs je besplatan, a s obzirom na činjenicu da je broj polaznika ograničen, u Vašem je interesu da se čim prije prijavite, jer je to jedini uslov za prednost pristupu kursu, navodi se u obavještenju DZIV-a.

Više informacija o kursu i načinu prijave možete saznati na sljedećem linku: https://dziv.hr/hr/novosti/obavijest-o-odrzavanju-devetnaestog-opceg-tecaja-intelektualnog-vlasnistva,6959.html